Love My Wedding
love my wedding

Werkwijze

Saray Verlinden

werkwijze

Spannend, waarschijnlijk is het de eerste keer dat je je door iemand laat opmaken en haar laat verzorgen en heb je nog geen idee wat je te wachten staat. No worries, ik zal je hier stap voor stap in begeleiden.

Stap 1 | Bij interesse kan je me via het contactformulier een mailtje sturen. Vervolgens zal ik per mail of telefonisch (wat je voorkeur heeft) contact met je opnemen. We zullen dan al kort je wensen bespreken en ik zal aan de hand daarvan een offerte opmaken.

Stap 2 | Bij akkoord gaan we een datum plannen voor de proef make-up en/of haarstyling, dit kan bij jou of bij mij thuis plaatsvinden. Meestal vindt dit plaats zo’n 4 weken voor de trouwdatum.  Mocht je al wat ideëen in je hoofd hebben en leuke foto’s gevonden óf zelfs al een heel moodboard klaar hebben dan vraag ik je deze naar me door te sturen. Voor de proef make-up vraag ik een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. 

Stap 3 | Als we er helemaal uit zijn en jij bent tot in de puntjes tevreden met de totaal look, dan wordt alles genoteerd in je persoonlijke beauty paspoort en zie ik je ’s ochtends voor je bruiloft!

LOVE, Saray

Love My Wedding