Love My Wedding
love my wedding

Welkom

Welkom

Hey, wat leuk…je bent op mijn site terecht gekomen omdat je waarschijnlijk op zoek bent naar een goede bruidsvisagist en haarstylist op locatie.

Zoals deze site je al snel duidelijk zal maken – I LOVE WEDDINGS -! Een bruiloft maakt me gewoon vrolijk, zo simpel is dat – ik hou van de gezelligheid, de vele glimlachen, de romantische sfeer en natuurlijk het nog mooier maken en in de watten leggen van JOU, de bruid. Zodat jij je op de belangrijkste dag van je leven stralend voelt en met volle mond kan roepen – I LOVE MY WEDDING -!

Dit is een dag waarbij zo veel dingen moeten kloppen. Het vinden van een geschikte locatie, lekker eten, een mooie en overheerlijke bruidstaart, the perfect dress met matchende pumps waar je de hele dag op kan lopen en…mooi haar en make-up, dat de hele dag perfect blijft zitten ondanks die paar traantjes en het vele knuffelen en zoenen.

Als ervaren haarstylist & visagiste uit de fashionwereld ben ik op de hoogte van de laatste trends op haar en make-up gebied en kan ik je helpen met je wensen. Bekijk mijn website voor inspiratie en meer informatie. Bruidskapsels en bruidsmake-up verzorg ik in binnen- en buitenland. Zelf woon ik heerlijk in Utrecht maar ik kom graag bij je langs voor een proefsessie.

LOVE, Saray
 

 

Love My Wedding