Love My Wedding
love my wedding

Lots of LOVE

Zooo lastig om je keuze te maken op basis van een website. Onderstaand een greep uit de reacties van je voorgangers.
— Love, Saray

RENEE

RENEE

"Ik heb je helemaal niet meer persoonlijk kunnen bedanken, je was stiekem weg gesneakt! Dus bij deze! Ontzettend bedankt! Ik was heel tevreden en vond het sowieso ook heel gezellig met je!"


PETRA

PETRA

“Ik heb je afgelopen zaterdag niet echt meer weg zien gaan, maar ik wil je via deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor het fantastische kapsel en make-up! Ik was ontzettend blij met het eind resultaat, ik heb me de hele dag heel mooi gevoelt. Maar daarnaast ook heel erg bedankt voor je hulp om de ochtend voor mij relaxed te houden.. dat was niet zo makkelijk bleek wel ;).”


EVELIJN

EVELIJN

"Ik heb Saray de vrije hand gegeven om mijn haar en make up te doen. Dat was super goed bevallen! Haar en make up zat gedurende hele dag perfect! Het fijne is dat ze bij je thuis komt en je nergens druk over hoeft te maken. Haar rustige overkomen deed mij ook ontspannen. Ik zou direct aanraden!!"

 

 


RIA | IBIZA

RIA | IBIZA

“Saray krijgt van mij een dikke 10. Als make-up artist sta je die dag toch dicht bij de bruid en draag je visueel en emotioneel bij aan het succes van die dag. Saray is uiterst professioneel en relaxed. Een winnende combinatie als je het aan mij vraagt! Ze heeft geen uren nodig om tot haar resultaat te komen om van jou de mooiste te maken. Want dat kan ze! Ze is creatief en inventief. Een aanrader! Mijn man noemde mij “Beeldschoon”. Thx to Saray x”


MARTINE

MARTINE

"Lieve Saray, wat heb je me fantastisch mooi gemaakt! Mijn haar en make-up hebben een fantastische openingsdans én een avond lang springen, dansen en zweten moeiteloos overleefd. Ik heb me ontzettend mooi gevoeld en je hebt mijn wensen zo mooi weten te realiseren. Nogmaals heel, heel erg bedankt!"


RIANNA

RIANNA

"De trouwdag was prachtig en ik heb zeker veel complimenten ontvangen. Mijn make up en haar zaten de hele dag perfect! Mijn moeder kreeg overigens ook veel complimenten over haar haren en make-up :-) Dankjewel!"


EVA

EVA

'We hebben een fantastische dag gehad, samen intens genoten, t kon niet beter! :) en wat voelde ik me heerlijk in mijn jurk, met mijn haar & make up! Dank je wel nogmaals hiervoor!'


AMANDA

AMANDA

 “Voor onze trouwerij wilde ik graag iets anders dan een standaard trouwkapsel: iets speels en luchtigs. Daarnaast wilde ik qua make-up een wat dramatische look creëren. Saray heeft ontzettend goed naar mij geluisterd wat er in resulteerde dat het eerste proefkapsel en -make-up direct een schot in de roos waren. Op de dag zelf heeft ze ook mijn moeder, (schoon)zussen opgemaakt en het haar van mijn nichtje gedaan. Iedereen heeft ontzettend veel complimenten mogen ontvangen op de dag zelf. Naast bovenstaand is Saray ontzettend professioneel, ze reageert snel, is pas tevreden als jij dat zelf ook helemaal bent en denkt ze ontzettend goed met je mee. Ik zou Saray aan iedereen kunnen aanraden!”


JESSIE

JESSIE

“Nogmaals dank Saray! We hebben een geweldige dag gehad.”


SIEGRID

SIEGRID

“Ik wil je nogmaals super bedanken. Ik was erg blij met het resultaat en heb veel complimentjes gekregen.”


NATALIE

NATALIE

“Ik ben Saray ontzettend dankbaar voor haar harde werken. Ook toen de stres bij het gezelschap toenam bleef zij kalm en behield zij het overzicht. Saray is vriendelijk en behulpzaam en heeft ons handige tips gegeven. De kosten waren wellicht wat aan de hoge kant maar het was het zeker waard. Ik (en drie anderen die gestyled werden) hebben veel complimentjes gekregen over ons haar en de make-up. Dit laatste bleek inderdaad 100% waterproof te zijn!”


Love My Wedding